Posts

Showing posts from January, 2010

Some Quotes

Some quotes that made me feel FULL-CHARGED! I took them from Ghian Tjandaputra's formspring.


1) We all have our roles in this world & our job is to find that role.

2) Mempunyai cita-cita 'jabatan' (jadi Presiden, Menlu, etc.) dapat mengaburkan esensi dari tujuan sebenarnya -- to be helpful for others & make a positive impact as much as possible. Bisa-bisa, kita terlalu sibuk meniti jalan untuk mencapai cita-cita hingga lupa membantu orang lain?

3) Hidup cuma sekali. Punya banyak waktu kok untuk santai di kehidupan selanjutnya (if we make it to heaven, that is. Amin.)

I guess, favorite-quote is depending on your taste, or your life. Those words could mean nothing to you, but for me, they boosted my mood up!

Tomorrow is Monday, a start. Wish you a nice week! And wish me a blast week!

Say Hi to Optimus :D

Image
Felt very very bad this morning, mad with anything innocent :(

And Agung came as hero :D Picked me up early at school, and promised me a warm hang out after Jumat praying. And it done! Thank you :") :") :")
Bought some school stuffs, an Optimus Prime watch, and some 'sale' DVDs :)

Say Hi to Mr. Prime :D Now Mr. Bee has met his soulmate :p Gonna buy another Transformer watch to complete my transformer watch babies (Agung asks me all the time to buy some Megatron because he loves it) :)





Going to watch these on Saturday night, hope I get some good idea to write a short story from them :)


Thank you my filter, thank you so much for stay there beside me :")
Bye people, have a great weekend :D

Driving License

Image
Okay this is random, but uh yeah, finally I got my driving license! happy :))




To be honest, my photo on my driving license is soooo weird :( So I make it black! haha :D


take care my dearest Alifa

Image
Hari ini, 11 Januari 2010

Teman dekat saya sejak 5 tahun lalu, Alifa Rahmi, berangkat ke Bandung. Dia adalah teman dekat saya yang mungkin paling dekat selama 5 tahun ini. Teman cerita, curhat, gila-gilaan, nangis, belajar, les, cuci motor, dimarahin, disidang depan guru, sebel-sebelan, berantem, training ESQ, makan-makan, nonton film, tukeran baju, hunting di flea market, beli kain, masak, telponan sampai kuping panas, dan segala-galanya.

Seriously kamu bukan cuma temen, tapi udah kayak saudara. Aku kenal Om Zul, Tante Eva, Cika, Zahra, Fadlan. Aku tau pembantumu dari yang Mbak Ida sampai sekarang nggak tau siapa namanya. Inget janjimu untuk nginep di rumahku satu malem ya :D

Pesanku:
Belajar yang rajin ya, jangan main terus, jangan kalap mata belanja, jangan hang out mulu, kenang-kenangan mukena dari aku diapakai sholat yang bener ya, jangan bolos, jangan dispen mulu, jangan liburan kelamaan, jangan rusuh (haha), baik-baik ya disana, jagain adek Fadlan bener-bener, adaptasi-nya jangan k…

Quote

"Karena apapun yang aku jadikan mimpi hari ini, pasti akan jadi nyata suatu saat nanti"
--Annisa Zakiroh